Online prodaja
Od
Do

Početni prihvatljivi datum polaska:

Krajnji prihvatljivi datum polaska:

Početni prihvatljivi datum povratka:

Krajnji prihvatljivi datum povratka:

Centrotrans Eurolines se uključuje u LBC projekat FK Sarajevo

Bronzani sponzor Fudbalskog kluba Sarajevo, kompanija Centrotrans Eurolines, uključio se u Loyalty Bordo Card projekat Fudbalskog kluba Sarajevo, te će, svim aktivnim članovima Bordo kluba, omogućiti posebne pogodnosti.

Naime, naši članovi ostvarit će popust od 5% na neto cijenu aranžmana za grupna organizovana putovanja autobusima ili avionima, te 5% popusta na neto cijenu aranžmana za ljetovanje na Jadranu, Albaniji, Turskoj ili na nekoj drugoj destinaciji u skladu sa aktuelnom ponudom našeg višegodišnjeg poslovnog partnera. Vrijedi istaći da Centrotours nudi raznovrsne programe, te da pružaju vrhunsku uslugu, smještaj u kvalitetnim hotelima i povoljne cijene. Ove godine Centrotours organizuje ljetovanje u Turskoj sa direktnim charter letovima u najboljim hotelima Antalijske rivijere po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

Saradnja između FK Sarajevo i kompanije Centrotrans Eurolines proširena je i na još jedan način. Naime, u sklopu LBC programa i uposlenici Fudbalskog kluba Sarajevo ostvarivat će popuste i steći mogućnost plaćanja u ratama sjajnih aranžmana koje nudi naš bronzani sponzor.

Također, u nadolazećem periodu, u poslovnicama kompanije Centrotrans Eurolines, svoje mjesto će dobiti i artikli iz bogate ponude BORDO FAN SHOP-a, kako bi svi navijači i simpatizeri Fudbalskog kluba Sarajevo, koji koriste usluge kompanije Centrotrans Eurolines i Centrotours, imali mogućnost da do željene destinacije putuju sa suvenirom FK Sarajevo.