Online prodaja
Od
Do

Početni prihvatljivi datum polaska:

Krajnji prihvatljivi datum polaska:

Početni prihvatljivi datum povratka:

Krajnji prihvatljivi datum povratka:

Centrotrans - oficijelni prijevoznik EYOF-a
Kompanija Centrotrans oficijelni je prijevoznik Evropskog omladinskog olimpijskog festivala - EYOF 2019. Tim povodom danas je u kompaniji Centrotrans organizovana konferencija za medije gdje je predstavljena organizacija ovog zahtjevnog prijevoza.

Obzirom da na planirani obim prijevoza i kompleksnost ovog projekta, Centrotrans je posvetio posebnu pažnju pripremama, planiranju i organizaciji prijevoza.

Prema riječima organizatora prijevoza za Centrotrans, dr.sc. Šaćiragić Muhameda, za potrebe realizacije prijevoza, tokom održavanja EYOF-a, bit će aktivno angažovani slijedeći kapaciteti:

• 48 turističkih autobusa kapaciteta 49 sjedišta
• 12 minibusa kapaciteta do 30 sjedišta
• 6 kombibusa
• 6 teretnih i dostavih vozila
• 3 servisne ekipe za intervencije


Ceremonija otvaranja je najzahtjevniji logistički poduhvat koji zahtjeva istovremeno angažovanje 44 autobusa za prijevoz članova delegacija.

Referenca koja govori o opredjeljenju Centrotransa da pruži uredan, tačan i kvalitetan prijevoz uz profesionalno osoblje je svakako organizacija Zimskih Olimpijskih Igara ZOI '84. „Članovi operativnog štaba, Uprava i svi uposlenici Centrotransa poduzimaju sve potrebne pripremne radnje kako bi dostojno dočekali sve učesnike EYOF-a, te obezbijedili prijevoz koji zadovoljava najviše standarde kvaliteta i sigurnosti", istakao je generalni direktor Centrotransa, Safudin Čengić.

Prisutnim medijima obratio se i direktor EYOF-a, Senahid Godinjak koji je naglasio značaj prijevoza svih učesnika Evropskog omladinskog olimpijskog festivala, te izrazio povjerenje u kompaniju Centrotrans. „Nije nam bilo teško odabrati partnera za prijevoz, a obzirom na sve reference i bogatu historiju koju Centrotrans ima. Ova kompanija je na tržištu pokazala da zna svoj posao i da ga obavlja profesionalno. Iz tog razloga se i mi zahvaljujemo Centrotransu jer su prepoznali EYOF kao projekt u kojem bi mogli da učestvuju i daju svoj doprinos kako bi kompletna slika naše zemlje i gradova domaćina bila na jednom visokom nivou". Prema njegovim riječima, opredjeljenje organizatora ali i svih partnera EYOF-a jeste da Bosna i Hercegovina bude dobar domaćin ovoj velikoj manifestaciji.

U cilju što bolje mobilnosti učesnika, Centrotrans je obezbijedio besplatan prijevoz za sve akreditovane učesnike EYOF-a 2019 u autobusima javnog gradskog prijevoza.