Online prodaja
Od
Do

Početni prihvatljivi datum polaska:

Krajnji prihvatljivi datum polaska:

Početni prihvatljivi datum povratka:

Krajnji prihvatljivi datum povratka:

GRATIS promotivna vožnja do Jahorine

Kompanija Centrotrans Eurolines u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina organizuje prijevoz putnika na relaciji Sarajevo – Jahorina subotom i nedjeljom od 26.12.2015. godine.

Obzirom na maglu i zagađenost vazduha u Sarajevu, kompanija Centrotrans Eurolines je odlučila da promotivna vožnja, u subotu 26.12.2015. godine, do olimpijske ljepotice Jahorine bude GRATIS. Za promotivnu vožnju bit će obezbijeđen jedan autobus sa polaskom u 08.30 sa Ilidže (ispred Doma zdravlja) sa usputnim stajalištima do Vijećnice.

Nakon promotivne vožnje prijevoz će biti organizovan vikendima u 08.30 sa Ilidže sa usputnim stajalištima: Stup, Nedžarići, Alipašino Polje, Otoka, Čengić Vila, Malta, Socijalno, Pofalići, Zemaljski Muzej, Skenderija, Drvenija, Vijećnica, Pale, Jahorina. Povratak sa Jahorine je u 16:00 sati.

Cijena kupona kojim, osim prijevoza, ostvarujete i dodatne pogodnosti iznosi 5 KM za odrasle i podrazumijeva prijevoz u jednom smjeru, dok je kupon za prijevoz u oba smjera 7 KM. Djeca do 7 godina plaćaju 3 KM, a kupon za prijevoz  u oba smjera iznosi 5 KM.

Kupljeni kupon, osim prijevoza, podrazumijeva pogodnosti na Olimpijskom centru Jahorina i to u hotelu Bistrica i zimskim baštama na Ogorjelici i Poljicama:

- POPUST 50% na cijenu kafe ili čaja
- POPUST 50% na korištenje bazena i
- sarajevski roštilj za 6,00 KM.