Online prodaja
Od
Do

Početni prihvatljivi datum polaska:

Krajnji prihvatljivi datum polaska:

Početni prihvatljivi datum povratka:

Krajnji prihvatljivi datum povratka:

Pokloni iznenađenja za putnike na liniji Sarajevo - Pariz - Sarajevo

Putnik je najvažnija osoba u Centrotrans Eurolinesu!

Centrotrans Eurolines je kompanija koja zna cijeniti i nagraditi povjerenje. Do sada, imali smo niz aktivnosti nagrađivanja naših korisnika usluga. Ovaj put, od 23. maja do 6. juna Centrotrans Eurolines je organizovao nagrađivanje povjerenja putnika na liniji Sarajevo – Pariz.


Glavni cilj ove aktivnosti je bio da se uvedu marketinški noviteti na liniji za Pariz, kao i da se izrazi zahvalnost putnicima na ukazanom povjerenju. Budući da je 2014. godina u znaku svjetskog nogometnog prvenstva, pokloni su bili u znaku nogometa, a pošto je Centrotrans Eurolines oficijelni prijevoznik nogometnog fudbalskog saveza BiH, kompanija je nastojala da bar dio putnika nagradi sa navijačkim rekvizitima u pripremnim euforičnim danima pred svjetsko nogometno prvenstvo. Pokloni su bili dresovi reprezentacije, šeširi, kačketi, jastučići za putovanje, šalovi i dukserice u bojama bh. reprezentacije.

Svaki putnik je dobio poklon na način što su bile otprintane koverte i vaučeri na kojima je naznačen poklon. Koverte su bile stavljene u kutiju tako da je svaki putnik imao priliku izvući jednu kovertu sa poklon vaučerom.

Još jednom je kompanija Centrotrans Eurolines potvrdila da je putnik zaista najvažnija osoba u Centrotransu!