Online prodaja
Od
Do

Početni prihvatljivi datum polaska:

Krajnji prihvatljivi datum polaska:

Početni prihvatljivi datum povratka:

Krajnji prihvatljivi datum povratka:

Sve više građana koristi usluge elektronske kartice
Građani Kantona Sarajevo prepoznali su sve prednosti korištenja elektronskih kartica tako da, u prva dva mjeseca, Centrotrans Eurolines ima preko 800 pretplatnika.

Sarajevo, 06.09.2016. godine –Slijedeći savremena tehnološka dostignuća u oblasti elektronike i informatike, kao i razvoj interneta i telekomunikacijskih tehnika, Centrotrans Eurolines je u mjesecu junu 2016. godine uveo sistem elektronske naplate autobuskih karata na liniji Vijećnica – Dobrinja. Novi sistem naplate provodi se kroz „Karticu povjerenja" kojom putnik ostvaruje popuste i do 25%.

Građani Kantona Sarajevo prepoznali su sve prednosti korištenja elektronskih kartica tako da, u prva dva mjeseca, koliko je „Kartica povjerenja na raspolaganju", Centrotrans Eurolines ima preko 800 pretplatnika.

Ovaj vid naplate autobuskih karata značajno utječe i na zaštitu okoliša, prije svega zbog smanjenja broja printanih autobuskih karata ali i zbog bržeg protoka putnika, čime se skraćuje period zaustavljanja autobusa, a što utječe na količinu ispuštenih plinova posebno na glavnim autobuskim stajalištima. Pored ekološke osviještenosti, putnici - korisnici elektronske kartice Centrotrans Eurolinesa, ostvaruju značajnu uštedu vremena s obzirom da se plaćanje obavlja potpuno automatski.

Uz gore navedeno, cilj kompanije Centrotrans Eurolines je da dodatnim uslugama na gradskim linijama nagradi lojalnost putnika i u kontinuitetu unaprjeđuje kvalitetu usluge.

Dodatne pogodnosti korištenja „Kartice povjerenja" Centrotrans Eurolines su:
- dopunom 7 vožnji, ostvarujete 1 vožnju GRATIS
- dopunom 11 vožnji, ostvarujete 2 vožnje GRATIS
- dopunom 15 vožnji, ostvarujete 3 vožnje GRATIS
- dopunom  20 vožnji, ostvarujete 5 vožnji GRATIS

Svim putnicima na raspolaganju je BESPLATNA elektronska kartica. Pravo na karticu povjerenja ostvaruje se uz prvo minimalno punjenje u iznosu od 5,00KM.
Kartica se izdaje na svim prodajnim mjestima Centrotrans Eurolinesa i kod posade autobusa, a dopuna Kartice povjerenja vrši se isključivo na prodajnim mjestima Centrotrans Eurolinesa ili online na web stranicama „centrocard.ba" i „citycard.ba".